Select Page

Stiže 117 novih emotikona: Nemaju određen spol, a mnogi se najviše vesele ‘talijanskoj’ šaci

Stiže 117 novih emotikona: Nemaju određen spol, a mnogi se najviše vesele ‘talijanskoj’ šaci

Dizajn novih Emojija službeno je objavljen, a na pametnim telefonima možemo ih očekivati u drugoj polovici ove godine, prenosi LADBible.com. Jedan ‘znakić’ koji je ukrao najviše pažnje je onaj koji pokazuje popularnu talijansku gestu rukom, pa nema sumnje da će se puno koristiti.

Ono što je još posebno su emotikoni koji nemaju spol – osoba u vjenčanici ili odijelu, osoba koja hrani bebu, ninja i Djed Božićnjak. Uz njih stoje i muškarac u vjenčanici i žena u odijelu.

Još jedan emotikon za koji se vjeruje da će se puno koristiti je onaj koji se smije dok mu suza ide niz lice – ljudi kažu da točno opisuje njihovo često raspoloženje.

Naravno, stiže još životinja, a neke od njih su polarni medvjed, dabar, bizon, crna mačka i muha. Tko još tipka riječima? Uz mnoštvo igračaka, pinjatu, babušku, harmoniku i alat sada možete slati poruke bez riječi.

Također, ako ste gladni ili žudite za nekom hranom sada možete slati borovnice, maslinu ili tamales – mezoameričko jelo koje se priprema s pikantnim komadićima mesa koji se zamataju u osušene ljuske kukuruza i kuhaju na pari.

vecernji.ba

OGLASI

Loading