Select Page

Svi su poludjeli za ovim videom: Proputovao je cijelu Europu, a najviše ga je oduševila Hrvatska

Svi su poludjeli za ovim videom: Proputovao je cijelu Europu, a najviše ga je oduševila Hrvatska

LOGAN DODDS, Novozelanđanin s prebivalištem u Londonu, ovog je ljeta krenuo na putovanje Europom, a sve što je doživio je snimao. Finalnu snimku objavio je u utorak na stranici GoPro na Facebooku, a osim što je pogledana gotovo 900.000 puta u dva dana, mnogi je nazivaju najboljom snimkom putovanja dosad. O njoj pišu brojni svjetski mediji, poput BuzzFeeda i Daily Maila.

Ovaj vodoinstalater krenuo je s ruksakom na leđima i kamerom u ruci na tromjesečno putovanje po Europi, tijekom kojeg je između ostalog išao na vožnje vlakovima smrti, promatrao zalaske sunca s lijepim djevojkama i ispijao domaće pivo.

Četverominutna snimka započinje kadrovima njega na gradilištu u Aucklandu, a nakon što je završio s poslom, ušao je u avion za London. Potom slijedi kolaž raznih europskih zemalja. Posjetio je tako Oktoberfest u Münchenu, plivao ispod slapova u Bosni i Hercegovini te tulumario na Hvaru, Ibizi i u Glastonburyju. Neko vrijeme proveo je i u Turskoj te Maroku, gdje mu je glavna zabava bila igranje nogometa s domaćinima.

“Vrhunac putovanja bilo mi promatranje balona na vrući zrak u turskoj Cappodici ili ispijanje koktela s tri legende u Hula Hula Baru na Hvaru, dok smo promatrali zalazak sunca. To dvoje je izjednačeno”, rekao je Logan.

Njegov video europskih avantura završava padanjem u krevet, a popularnost videa ga je iznenadila.

“Ni u najluđim snovima nisam očekivao da će tako uspjeti. Znati da ste inspirirali ljude da krenu na put ili im samo uljepšali dan je stvarno prekrasno. Bih li ponovio ovu avanturu? Iste sekunde. Da si to mogu priuštiti, putovao bih svaki dan u godini”, rekao je.

OGLASI

Loading