Select Page

TAEKWONDO: Poskocima 20 medalja na natjecanju u Tomislavgradu

TAEKWONDO: Poskocima 20 medalja na natjecanju u Tomislavgradu

Završio je još jedan „TOMISLAV OPEN“ na kojem je nastupilo 197 natjecatelja iz 18 klubova.

Ove godine su nastupili mladi taekwondoaši iz Slovačke, Slovenije, Hrvatske i Bosne i hercegovine koji su se natjecali u konkurenciji vrtićanaca, mlađih kadeta i starijih kadeta u muškim i ženskim kategorijama.

„Poskoke“ je predstavljalo 33 natjecatelja ( 12 vrtićanaca, 14 mlađih kadeta i 7 kadeta) koji su se izborili za 20 medalja od kojih su 4 zlatne, 11 srebrnih i 7 brončanih.
U subotu 11.04.2015 u Tomislavgradu održao se međunarodni taekwondo turnir „9. Tomislav open“. Turnir se održao u gradskoj sportskoj dvorani a organizator je bio taekwondo klub „Koryo“ iz Tomislavgrada. Nastupilo je 197 natjecatelja iz Slovačke, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine koji su se natjecali u sportskoj borbi.
U ekipnom poretku turnira udruženi klubovi „Koryo – Magone“ osvojili su prvo mjesto, „Poskok“ iz Posušja zauzeo je drugo a treće „Hvojnica“ iz Fojnice.
Taekwondo klub „Poskok“ iz Posušja je nastupio sa 33 natjecatelja koji su se izborili za 20 medalja i 4 pehara.

tkd 4

 

Josip Mandurić je proglašen najboljim vrtićancem i za to dobio pehar.U ukupnom poretku muških vrtićanaca poskoci su osvojili pehar za prvo mjesto a mlađi kadeti su osvojili pehar za drugo mjesto.

Zlatne medalje su osvojili Josip Mandurić, Lukas Čale, Franka Sabljo i Karlo Topić.

tkd 3

Srebrne su osvojili Luka Kraljević, Doinik Jukić, Patrik Marić, Klara Grubišić, Filipa Bašić, Josip Miličević, Slavo Jukić, Patrik Tokić i Petar Tomić a brončane Blago Bago, Stipe Bešlić, Ljubica Ramljak, Antea Kraljević, Matej Bešlić, Marko Đerek i Sara Grubišić.

Poskoke su vodili treneri Antonio Jažo, Danijel Boban i Petar Boban uz veliku pomoć Mihaele Senjak, Lucije Bašić, Ivone Galić, Marina Begića, Ilije Bašića i roditelja.
Sponzori ovog turnira su bili „Pekarnica STEVIĆ“ i caffe bar „WINNERS“ koji su se pobrinuli za hranu i piće za mlade „poskoke“.

tkd 1

“Ovo je za nas bio jedan prijateljski turnir koji smo iskoristili za nastup naših natjecatelja koji imaju malo iskustva u natjecanju ili im je ovo čak prvi nastup. Konkurencija je bila jaka i naši natjecatelji su imali odličan nastup na kojem su pokazali napredak u znanju i sposobnosti ali i veliku hrabrost, ostaje jedino gorak okus zbog 11 izgubljenih finala. Do ljetne pauze nas očekuju još nastupi u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Zahvaljujemo se Čestitamo svim posušanima koji su nastupili i zahvaljujemo se onima koji su navijali, pomagali i sponzorirali ovo natjecanje.” – riječi su trenera Petra Bobana

Posušje.net

OGLASI

Uljepšaj Božić drugima!

Frama Posušje i ove godine organizira humanitarnu akciju „Uljepšaj Božić drugima“ za potrebite u...

Loading