Select Page

Team LeBron drugu godinu zaredom do slavlja na All-Star vikendu

Team LeBron drugu godinu zaredom do slavlja na All-Star vikendu

Ove godine All-Star vikend održavao se u Charlotteu, a LeBron James je još jednom bio u statusu kapetana momčadi i birao je suigrače. Ovaj put protiv Giannisa Antetokounmpa, a sve je imao zanimljivu uvertiru u kojoj je James igrom slučaja u svoju momčad izabrao uglavnom one igrače koji bi mu u skoroj budućnosti mogli praviti društvo u klubu.

Sam susret donio je po običaju ogroman broj koševa, obrane se nisu igrale, a ispucano je ukupno čak 167 šuteva za tricu. Giannisova momčad imala je prednost na poluvremenu, ali u nastavku susreta Team LeBron je uzeo sve u svoje ruke i dobio drugo poluvrijeme s 96:69 i u konačnici slavio sa 178:164.

Kevin Durant odnio je titulu MVP-a s 31 poenom i sedam skokova, a Klay Thompson dodao je 20 poena i osam skokova. U Giannisovoj momčadi on je upisao 38 poena i 11 skokova, a po 20 poena dodali su Paul George i Khris Middleton.

Nikako neće biti zadovoljni Pelicansi jer je pet minuta odradio Anthony Davis koji je posljednju utakmicu New Orleansa napustio zbog problema s ozljedom, ali nije htio propustiti All-Star vikend.

hrsport,.net

OGLASI

Loading