Select Page

THE VOICE: Ivana Jukić prošla prvu nokaut fazu!

THE VOICE: Ivana Jukić prošla prvu nokaut fazu!

Počela je nova emisija showa The Voice Hrvatska, i to prva u nokaut-fazi natjecanja ove sezone.

Nakon uzbudljivih pet subota i pet audicija, u kojima je 40 natjecatelja našlo svoje mjesto u četiri tima mentora, VanneGopcaUrbana i Dine, napetost sada još više raste. 

Novi izazovi i za mentore i za talentirane natjecatelje koje smo upoznali. Nakon nokaut-faze u svakom timu ostat će po šest natjecatelja.

Nastupi natjecatelja


Ivo Kralj
 nastupio je prvi i izveo pjesmu “It’s Probably Me” (Sting).

Druga članica tima Ivana Jukić iz Posušja pjesmu “Opusti se” (Magazin) izvela je s mnogo emocija uz veliku podršku ostalih iz tima, svoje mentorice i publike, koja je njezin nastup nekoliko puta nagradila pljeskom. Na kraju je bilo i suza. 

– Pokazala si sav svoj raspon u tvom naoko nježnom glasu. Sigurna sam da nećeš u životu, gdje god završila, nikomu dozvoliti da umanji tvoju vrijednost jer zaista vrijediš, komentirala je Vanna.

Sergej Božić, treći natjecatelj u nokautu iz Vannina tima, s mnogo je osjećaja izveo rock-baladu “Ti moje jedino drago“ (Meri Trošelj). Već od prvih nota imao je sjajnu podršku publike, a na Vanninu licu vidjelo se mnogo emocija koje je Sergej svojim nastupom donio.

 I došlo je vrijeme za prve teške odluke mentorice, uz pokušaje ostalih mentora da joj, prilično alanfordovskim savjetima olakšaju situaciju. Prvi koji je dobio Vannino “da” i prolazak dalje je Sergej Božić. Ivo Kralj dobio je “ne” i, nažalost, napušta natjecanje, ponovno uz velike komplimente. Ostala je mogućnost “možda” ili prolazak dalje. Ivana Jukić neće morati čekati treću emisiju nokauta, Vanna joj je dala prolazak dalje.

OGLASI

Loading