Select Page

TJEDAN GOLFA U POSUŠJU: Hercegovina open – Žarku Romiću, Posušje cup – Zoranu Palameti

TJEDAN GOLFA U POSUŠJU: Hercegovina open – Žarku Romiću, Posušje cup – Zoranu Palameti

U petak, 08. kolovoza na golf terenu Topala u Posušju, održan je prvi turnir u Tjednu golfa pod nazivom Hercegovina open. Lijepo vrijeme i odličan teren pratili su igrače tijekom igre. Pobjedu u bruto kategoriji odnio je Žarko Romić s 31 bodom. Drugo mjesto pripalo je gostu iz Australije Sulejmanu Trepaniću s 29 bodova. Treći rezultat ostvario je Mirko Marinčić (28).

U neto kategoriji nagradu je osvojio Ivan Mandurić skupivši 39 bodova. Nagradu za najbliži udarac osvojio je pobjednik turnira Žarko Romić. Najduži udarac imao je Nevenko Ćuk.

U subotu, 9. kolovoza održan je drugi turnir u Tjednu golfa – Posušje cup. Po rezultatima se može zaključiti da je prvi dan nekima služio za zagrijavanje. Tako je prvo mjesto u bruto kategoriji osvojio Zoran Palameta s uvjerljivih 35 bruto bodova što znači da je odigrao jedan udarac iznad para terena. Drugo mjesto s odličnih 33 boda pripalo je Robertu Manduriću. Treći rezultat od 31 boda ostvario je Samir Smajić iz Sarajeva koliko je imao i gost iz Splita Mladen Mušura, ali je zbog boljeg Hcp-a morea prepustiti nagradu Smajiću.

Nagradu u neto kategoriji osvojio je Zvonimir Vasilj s 41 bodom.

Najbliži zastavici bio je Veljko Lončar dok je nagradu za najduži udarac ponovno osvojio Nevenko Ćuk.

U srijedu je posljednji turnir u seriji Tjedna golfa pod nazivom “Kamen, krš i maslina”. Početak turnira predviđen je za 10 sati, dok su prijave i odjave do utorka u 18 sati.

Posusje.net

golf10 golf9 golf8 golf7 golg6 golf5 golf4 golf3 golf golf1 golf2

OGLASI

Loading