Select Page

FOTO: Četiri zlata za posuške cheerleadersice

FOTO: Četiri zlata za posuške cheerleadersice

Tijekom vikenda koji je za nama održano je otvoreno prvenstvo ERIGO Star 2022. godine ui Mostaru za plesne i cheerleading zajednice. Hrvatski cheerleading klub Posušje natjecao se u četiri discipline i osvojio do sada najbolje rezultate na ovakvim natjecanjima – zlato u sve četiri discipline. Tako su posuške cheerleadersice osvojile zlato u disciplinama Zumba dance kids, Zumba dance produkcija, MTV dance produkcija i Open.

Mostar je ovaj vikend s Plesnim i cheerleading klubom ERIGO – D bio domaćin Državnog prvenstva u cheerleading i otvorenog turnira ERIGO Star 2022. U dvorani na Bijelom Brijegu skupilo se oko 1000 natjecatelja iz 14 klubova na Otvorenom prvenstvu ERIGO Star 2022. Natjecatelji su bili iz BiH, Hrvatske i Amerike, tako da se natjecanje može nazvati međunarodnim natjecanjem.

Iz Hrvatskog cheerleading kluba Posušje se zahvaljuju svim roditeljima na strpljenju i podršci kroz cijelu sezonu kao i na samome natjecanju u Mostaru. „Bez njih djeca sigurno ne bi bila ovako uspješna“, kazali su nam u HCK Posušje.

Radioposusje.ba (Z. Pišković)

OGLASI

Loading