Select Page

Tvrtka iz Posušja predstavila BiH na EXPO sajmu u Dubaiju

Tvrtka iz Posušja predstavila BiH na EXPO sajmu u Dubaiju

Uspjeh ne dolazi preko noći, jasno je to svima koji se na bilo koji način susreću s poduzetništvom. Posuška tvrtka Weltplast svojim proizvodima je već odavno preskočila granice naše države, a i onih susjednih. „Naše tržište je više usmjerno na Europsku uniju“ govore nam iz Weltplasta, firme koje zbog povećanog kapaciteta proizvodinje pravi nove proizvodne pogone, a to će značiti i nova radna mjesta.

Nakon godina uspješnog poslovanja u ovoj su dobili priliku prikazati se u najboljem svijetlu pred ogromnim brojem potencijalnih klijenata i poslovnih partnera, u Dubai-u. Predstavili su sebe i svoj rad ali isto tako i državu BiH te naše  mjesto.

„Odlazak na EXPO 2020 je bilo jedno fantastično putovanje. Kao predstavnica tvrtke Weltplast ostvarila sam dosta B2B sastanaka s tvrtkama iz Malezije, Slovenije, Emirata, Meksika. Od posebnog značaja su mi kontakti koje sam ostvarila unutar grupe i predstavnika domaćih poduzeća.“ Govori za posušje.info voditeljica voditeljica odjela za održivi razvoj i projekt gospođa Jelena Čačulović

„Unutar grupe smo načelno dogovorili nekoliko suradnji i jako se veselim što će naši proizvodi biti lokalno distribuirani, jer ipak je to i najodrživije rješenje.

Posebno veliko hvala cijeloj ekipi koja je stajala iza organizacije putovanja i neupitnoj podršci kroz cijelo putovanje. Hvala Ministarstvu privrede Kantona Sarajevo i Vladi kantona Sarajevo što su pružili priliku poduzetnicima iz cijele BiH da sudjeluju u ovom pozivu. Nadamo se da ćemo imati prilike sudjelovati u ovakvim ili sličnim putovanjima u budućnosti.“ Zaključuje Jelena.

Ovakvi pozitivni primjeri neka budu poticaj svima nama.

Posušje.info

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading