Select Page

U derbiju Jukića pobjedu odnijeli Gornji

U derbiju Jukića pobjedu odnijeli Gornji

Završena je i treća večer Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje koju je ponovno pratio zavidan broj gledatelja na tribinama.

Derbi dana bio je susret susjeda i prezimenjaka Gornjih i Donjih Jukića. Donji su tradicionalno vrlo dobro ušli u utakmicu poveli 2:0 golovima Krešimira Jukića i Srećka Žulja da bi na kraju Gornji slavili rezultatom 5:3. Strijelci za Gornje bili su Cvitan, Karlo, Ivan (2) i Marko.

turnir mz 1

Zanimljivo je bilo u drugoj utakmici u kojoj je Vojuša nanijela Marasovu Brigu kojima je ovo drugi poraz u skupini. Strijelci za Vojušu bili su Danijel Mikulić (2), Ante Ramljak, Josip Polić i Ljubo Karamatić, dok su precizni za “narančaste” bili Karlo Pišković i Hrvoje Čuić.

turnir mz 3

Landeke su kreirale iznenađenje u trećem susretu večeri protiv ekipe Graca odigravši neriješeno 2:2. Landeke su povele golom Jerke Landeke da bi Gradac dvama golovima Dominika Begića preokrenuo susret. Ipak, u posljednjoj minuti Landeke s igračem više na terenu golom Domagoja Landeke osvajaju prvi bod u skupini.

turnir mz 2

Neizvjesnosti je bilo i u posljednjoj utakmici večeri između Rastovače polje i mlade ekipe Vinjana. Na kraju je Rastovača slavila golovima Josipa i Zvonimira Bešlića s 2:1. Jedini strijelac za Vinjane bio je Dario Lončar.

Skupina B, 2.Kolo – 6.7.2017.:
Vir – Kovači………………………………19:30 h
Durmišuša – Broćanac II…….…………….……… 20:30 h
Meljakuša – Broćanac..…………………………..21:30 h
Čitluk – Batin……………….…………………22:30 h

Posušje.net

OGLASI

Loading