Select Page

U HRS-u zadovoljni: Očekujemo barem tri vijećnika, druga smo stranka kod Hrvata

U HRS-u zadovoljni: Očekujemo barem tri vijećnika, druga smo stranka kod Hrvata
Definitivno smo druga hrvatska stranka u Mostaru. Očekujemo najmanje tri vijećnika u novom sazivu GV, rekao je nositelj liste Hrvatske republikanske stranke za GV Grada Mostara Slaven Bevanda.

Ne treba nam dizanje tenzija, dodao je, kakvo smo vidjeli posljednjih dana.

Vidjet ćemo tko će nam biti partneri, koje definitivno trebamo. Za sada je o tomu još uvijek rano govoriti. Najbliže su nam ipak hrvatske političke stranke, ali otvoreni smo za suradnju sa svima, rekao je Bevanda u razgovoru za RTV HB.https://ef318f1b9b4ded6fe965b9517995dbee.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

Predsjednik Hrvatske republikanske stranke (HRS) Slaven Raguž kazao je kako preliminarni rezultati izbora za Gradsko vijeće Mostara pokazuju da će HRS imati svoje vijećnike te da će biti druga opcija među hrvatskim političkim strankama.

Još uvijek je rano davati neke ocjene kako će izgledati Gradsko vijeće i koliko ćemo mi imati vijećnika no informacije koje dobivamo s terena trenutno pokazuju da smo druga opcija među hrvatskim političkim stankama, a treća ukupno, kazao je Raguž za Fenu.

Nešto više od 100.000 građana s pravom glasa biralo je u nedjelju novi saziv Gradskog vijeća Mostara.

To su prvi lokalni izbori u Gradu na Neretvi nakon 12 godina, a za 35 mjesta u Gradskom vijeću natjecalo se 370 kandidata iz 31 političkog subjekta (22 političke stranke, 5 koalicija i 4 nezavisna kandidata).

OGLASI

Loading