Select Page

U Lageru uspješno održana prezentacija Champion ulja i maziva

U Lageru uspješno održana prezentacija Champion ulja i maziva

Lager d.o.o. Posušje je u suradnji sa kolegama iz Championa organizirao prezentaciju istoimenog branda, čiji je ekskluzivni zastupnik za ulja i maziva. Upoznavanje sa kompanijom Wolf, poslovnim strategijama i planovima pred 50-ak kupaca i klijenata održali su menadžeri iz Championa Karel Supre i Hendrik Evens uz pomoć našeg kolege Davora Lovrića, menadžera za ulja.

Prisutni su imali priliku čuti najvažnije informacije o korporaciji Wolf koja stoji iza brenda Champion i koja posluje u više od 70 država diljem svijeta još od davne 1955. godine. Jedni su od najvećih vodećih neovisnih proizvođača maziva u Europi (nalaze se na drugom mjestu po godišnjoj proizvodnji ulja u Europi) kao stručnjaci nude proizvode vrhunske kvalitete koji uključuju najnovije tehnološke inovacije i zadovoljavaju najviše standarde.

„Na današnjem tržištu koje se neprekidno mijenja s novim motorima i novim tehnologijama pravi proizvod za svako vozilo važniji je nego ikada prije. Zbog opsežnog asortimana koje ima, Champion nudi pravi odgovor za svaku situaciju. Važno je istaknuti da se fokus ove prezentacije odnosio na stvaranje vizualnog identiteta branda u servisima kako bi naši kupci što bolje razvili svoju poslovnost. Zbog toga smo uz ostale, pozvali i klijente koje imaju vlastite servise kako bi uz pomoć team-a iz Championa brandirali svoja radna mjesta“, navode iz Lagera.

lager maziva 2

U prezentaciji su istaknute mnoge prednosti Championa kao što su: širok raspon ponude maziva, korištenje vrhunskih sintetičkih aditiva u proizvodnji i suradnja sa vodećim proizvođačima vozila te vrhunska tehnička podrška. Također proizvode ulja po najnovijem ISO certifikatu, a važno je istaknuti da imaju odobrenja od ovlaštenih proizvođača vozila kao što su Volkwagen, BMW, Mercedes, Man, Ford, Volvo itd. Svi vodeći proizvođači vozila stoje iza ovih proizvoda.

„Uvijek nam je iznimno drago doći u Lager, ne samo zbog toga što se ovdje osjećamo ugodno nego zbog toga što imamo odličnu suradnju. To je kompanija koja ima vrhunsku prodajnu mrežu i maksimalnim trudom želi svojim kupcima izaći u susret. Ovim radionicama želimo pružiti pomoć na četiri razine koje se odnose na prepoznatljivost odnosno vizualni identitet, kroz alate za naše proizvode, kroz obuku kupaca i razvoj mrežne komunikacije i marketinga“, ističu gosti iz Belgije.

Na kraju prezentacije svi prisutni su imali zajednički ručak te su sudionicima podijeljeni certifikati za završenu obuku.

lager/ugp

OGLASI

Loading