Select Page

U utorak svečano otvaranje 21. međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru

U utorak svečano otvaranje 21. međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru

U razdoblju od 10. do 14. travnja, u Mostaru će se održavati 21. međunarodni sajam gospodarstva – Mostar 2018. Svečanost otvaranja zakazana je za utorak, 10. travnja, u 11 sati, u Paviljonu 1, dok će za posjetitelje vrata sajma biti otvorena već u 10 sati.

Planirano je da se s govornice prigodno obrate: direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović i predsjednik Srbije – Zemlje partnera Aleksandar Vučić, koji će sajam proglasiti otvorenim. Prigodnu glazbenu točku izvest će klapa Lira i vokalni etno sastav Moba, a zahvalnice za poseban doprinos Mostarskom sajmu direktorica Bošnjak uručiti će gospodi Plenkoviću, Čoviću i Vučiću.

Nakon govora predsjednik Srbije Vučića, visoka izaslanstva krenut će u obilazak sajamskog izložbenog prostora.
Napominjemo, kako prilikom obilaska štandova, također iz sigurnosnih razloga, neće biti omogućeno snimanje kadrova i uzimanje izjava od dužnosnika.

Izjave za medije planirane su oko 12.45 minuta na štandu NAŠE TV (ulaz u Paviljon 2.) gdje će se novinarima obratiti Dalfina Bošnjak, Dragan Čović i Aleksanda Vučić.

Tradicionalna svečana večera Koprivničko-križevačke županije, u organizaciji Podravke i domaćina, održat će se u hotelu “Mostar&quot” s početkom u 20 sati, priopćio je Mostarski sajam.

vecernji.ba

OGLASI

Loading