Select Page

UGP: Uskoro bežični internet u užem djelu grada?!

UGP: Uskoro bežični internet u užem djelu grada?!

Upravni odbor Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP) održao je 7. (24.) sjednicu. Na sjednici je bilo osam od devet članova, a sjednicom je predsjedao predsjednik UO Marinko Šego.

Nakon usvajanja Zapisnika sa prošle sjednice i pregleda događanja od prošle sjednice, raspravljalo se o mogućnostima instaliranja bežičnog interneta u užem dijelu grada, a korištenje interneta bi bilo besplatno za sve građane. Ideja je jednoglasno podržana i odlučeno je da se obave konzultacije sa specijaliziranim tvrtkama za te poslove, o izboru opreme i lokacijama antena, a nakon toga i prikupe ponude za instaliranje kompletnog sustava. Konačnu odluku o načinu finaciranja bežičnog interneta, Upravni odbor će donijeti nakon konzultacija sa svim članovima UGP-a.

Prihvaćan je i prijedlog Gimnazije fra Grge Martića Posušje, da Udruga organizira jedan okrugli stol u sklopu projekta kojeg je cilj obučiti nastavnike i učenike za poduzetničko djelovanje i poduzetni način života i razmišljanje. Okrugli stol na kojem će, uz članove UGP-a, biti učenici Gimnazije i koordinatorica projekta prof. Jasminka Petric, održat će se do kraja listopada.

4. Redovita Skupština Udruge održat će se u drugom dijelu prosinca, pred Božić, zaključak je Upravnog odbora.

OGLASI

Loading