Select Page

UKLJUČIMO SE: Još tri dana framine humanitarne akcije

UKLJUČIMO SE: Još tri dana framine humanitarne akcije

Frama Posušje organizira kao i prijašnjih godina humanitarnu akciju. Ove godine ona se odvija pod nazivom “Uljepšaj Božić drugima”.

Ponajprije je namijenjena potrebnima u našoj župi koje fratri obiđu nekoliko dana prije Božića. Njima se potpomaže kroz artikle koje skupljamo u ovoj akciji te dijelom i financijski kroz “Kruh sv. Ante”. Takvih obitelji u našoj župi je oko 70. Ono što eventualno preostane od artikala proslijedit ćemo odmah u Majčino selo, Međugorje.

Stoga ste i vi pozvani potpomoći, u granicama svojih mogućnosti, ovu akciju. Ona traje još do srijede, 10. prosinca, a uključene su sljedeće trgovine: Maras, Tonikom, Konzum (dvije trgovine), Ivka (dvije trgovine), Panko, Karliko, Lora, Moj market, Oli, Vican market, Kevilj, Stević i Limit. Na izlazima tih trgovina možete ostaviti neki trajni prehrambeni ili higijenski artikal. Framaši obilaze trgovine i svake večeri prazne kutije.

Zahvaljujemo svim trgovinama na suradnji kao i svima vama koji potpomažete potrebne u ovoj kao i drugim hvalevrijednim akcijama!

frama-posusje.com

OGLASI

Loading