Select Page

Ususret školi održani Dani dječjeg veselja u Posuškom Gracu

Ususret školi održani Dani dječjeg veselja u Posuškom Gracu

U organizaciji FRAME i župnog ureda na Posuškom Gracu u petak, subotu i nedjelju održano je trodnevno druženje u sklopu V. Dana dječjeg veselja.

Kao i ranijih godina framaši su osmislili zanimljiv program tijekom kojega kroz druženje i zabavu, prije svega sa svojim najmlađim župljanima, rade na socijalizaciji i upoznavnju predškolske djece prije početka nove školske godine, dok s druge strane školska djeca, čiji je školski raspust pri kraju, imaju prigodu u ležernoj i opuštenoj atmosferi uživati u zabavi, igrama i druženju s vršnjacima. Dječju radost i veselje s djecom s Graca dijelili su i njihove kolege iz susjednih župa. Pod geslom „Budimo djeca milosrđa“ program se odvijao u prostranom dvorištu župne crkve i župnim dvoranama. Program je započeo molitvom koju je predmolio duhovni asistent FRAME Posuški Gradac župnik fra Ivan Landeka. Potom su djeca podijeljana u skupine, koje su njihovi animatori vodili dalje kroz program.

Dodajmo ovome kako fra Ivan uskoro odlazi s Posuškog Graca u župu Posušje, a na mjesto župnika u Gradac dolazi fra Valentin Vukoja.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading