Select Page

Vesela treća večer “Božića u Posušju”!

Vesela treća večer “Božića u Posušju”!

Nezaobilazan gost Božića u Posušju, Djed Božićnjak, stigao je sinoć u gradski park gdje su ga s nestrpljenjem dočekala mnogobrojna djeca, uz veliki vatromet!

Nešto stariji zabavljali su se uz nastup tamburaškog sastava „Forte“, koji je i ovaj put napravio fantastičnu atmosferu, a ovaj jučerašnji program također je bio uljepšan nastupima vrtićanaca DV Mama i Šapica, osnovaca iz OŠ Ante Brune Bušića, kao i Cheerleading kluba Posušje. Dječjih osmijeha i razdraganosti nije nedostajalo niti tijekom čitanja božićne bajke, kao i zabavnih radionica za djecu, koje su pripremili posuški gimnazijal

Također danas, zadnjeg dana manifestacije Božić u Posušju, kuha se bakalar, služi se kuhano vino i naravno družimo se na Trgu hrvatskih branitelja. Uz to, uz stručnu pomoć Djedice, nagrađujemo 3 najbolja pisma koja su proteklih dana vrijedna djeca pisala i ubacivala u poseban sandučić.

I danas smo bili zajedno od 11 sati, uz napomenu kako cjelokupan program ima i humanitarni karakter. Naime, sva sredstva prikupljena od bakalara i kuhanog vina, prodaje rukotvorina srednjoškolaca, kao i dio prihoda izlagača namijenjena su Caritasu biskupije Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkanj.

 Veliku fotogaleriju trećeg dana manifestacije „Božić u Posušju“ pogledajte OVDJE.

OGLASI

Loading