Select Page

Vinjani proslavili blagdan svete Ane

Vinjani proslavili blagdan svete Ane

26. srpnja 2018. godine u župi Hercegovački Vinjani proslavljen je blagdan svete Ane, suzaštitnice ove župe.

Uz prisustvo velikog broja vjernika, svećenika i časnih sestara započelo je slavlje kod župne crkve Sv. Josipa odakle se procesija sa slikom svete Ane uputila do kapelice svete Ane na Rakića groblju u Vinjanima gdje je nastavljeno misno slavlje.
Svečano misno slavlje predvodio je don Marin Krešić, duhovnik pomoćnik župe Gradina kod Čitluka, koji je u propovijedi istaknuo važnost majki u društvu i potrebu da Bog podari hrvatskom narodu majke poput Svete Ane.

Na kraju se vinjanski župnik don Joko Blažević zahvalio svima koji su pomogli i sudjelovali, ministrantima, barjaktarima, pjevačkom zboru mladih župe Vinjani, policiji, fotografima, te braći svećenicima.

Ovom prigodom Vinjane je posjetio i načelnik općine Posušje gospodin Branko Bago, koji je uručio sliku i prigodan poklon don Joki prilikom radova na novoj župnoj kući.

Posušje.net

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading