Select Page

VINJANI: Zajedništvom za nastavak pozitivnih promjena

VINJANI: Zajedništvom za nastavak pozitivnih promjena

Općinski odbor HDZ BiH Posušje sinoć je u Vinjanima održao sedmi po redu predizborni skup u sklopu kampanje za lokalne izbore koji će se održati 2. listopada ove godine.

Prije početka skupa zapaljene su svijeće kod spomenika žrtvama ratova na Rakića groblju. Nakon intoiranja himne “Lijepa naša” i minute šutnje za poginule hrvatske branitelje i članove HDZ BiH, sve nazočne je pozdravio Filip Zovko.

Zatim je pušten video uradak o realiziranim projektima na prostoru općine Posušje u posljednje četiri godine mandata HDZ BiH.

Kandidate na listi za Općinsko vijeće općine Posušje predstavio je nositelj liste Ivan Lončar koji je rekao da su to mladi i visokoobrazovani ljudi puni poleta, ideja, ambicija koji će biti jedna svježina kako u Općinskom vijeću tako i u političkom životu.

Nakon njega obratio se kandidat za načelnika ispred HDZ BiH Branko Bago.

– Dosta stvari koje smo uradili u proteklom mandatu ste vidjeli u našoj video prezentaciji a i osobno ste se mogli uvjeriti koliki je napor i energija ulagana tijekom te četiri godine.

Nakon toga je naveo sve projekte koji su realzirani na prostoru mjesne zajednice Vinjani i pozvao birače da izađu na izbore i da glasaju za stožernu stranku HDZ BiH, odnosno njene kandidate.

Druženje uz veliki broj članova, prijatelja i simpatizera HDZ BiH ispred područne škole u Vinjanima potrajalo je dugo u noć.

Sljedeći predizborni skup najavljen je za nedjelju, 25. rujna 2016. u Batinu u osnovnoj školi s početkom u 19 sati.

Završni, a ujedno i središnji predizborni skup održati će se u srijedu, 28. rujna 2016. godine u velikoj Gradskoj športskoj dvorani u Posušju s početkom u 19.30 sati.

Posušje net/OO HDZ BiH Posušje

OGLASI

Loading