Select Page

Vrijedne donacije posuških tvrtki za borbu s COVIDOM – 19

Vrijedne donacije posuških tvrtki za borbu s COVIDOM – 19

Stožer civilne zaštite općine Posušje danas je zaprimio 15 000 zaštitnih maski koje je donirala posuška tvrtka Vokel, a prethodno je primio donaciju od 50 000 zaštitnih rukavica tvrtke Weltplast. Kompleti ovih vrijednih donacija bit će podijeljeni žiteljima Posušja, a najoptimalniji način i vrijeme raspodjele utvrdit će članovi Stožera civilne zaštite svojom Odlukom, o čemu će javnost biti posebno obaviještena. Tvrtka Weltplast također je osigurala 2000 litara dezinfekcijskih sredstava, a tvrtka Planet donirala je 100 litara ovih sredstava, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite općine Posušje.

Podsjetimo, na snazi je Zapovijed prema kojoj građani na javnim površinama moraju poštivati epidemiološke zaštitne mjere obveznog nošenja maske, pamučnih traka ili šala te je stoga ova donacija osobito vrijedna u zaštiti od virusa.

Stožer civilne zaštite općine Posušje izražava zahvalnost svim donatorima na pomoći, iskazivanju solidarnosti i društvene odgovornosti u teškim trenucima jer jedino zajedničkim snagama možemo dobiti ovu bitku. Stoga ćemo po završetku ovoga stanja svim zaslužnim donatorima koji su potpomogli borbu s COVIDOM – 19 uputiti prigodnu i zasluženu zahvalu.

Pomoć je stizala i Crvenome križu općine Posušje koji je od početka situacije s COVIDOM – 19 zaprimao donacije posuških tvrtki i trgovina. Ove donacije dostavljane su potrebitima, o čemu se vodi evidencija, a Crveni križ će također uputiti posebnu zahvalu svima koji su sudjelovali u osiguravanju pomoći za one kojima je potrebna, navodi se iz Stožera. 

radioposusje.ba 

OGLASI

Loading