Select Page

VOLONTIRAJ KREDITIRAJ: 26 učenika na prvom “zaposlenju”

VOLONTIRAJ KREDITIRAJ: 26 učenika na prvom “zaposlenju”

Općina Posušje, UniCredit Zagrebačka banka, Crveni Križ Općine Posušje, Vijeće mladih općine Posušje, Caffe Bar Tropicana, Caffe Bar Grand, OLI prodajni centar Posušje i Vokel d.o.o. Posušje, omogućit će jednodnevno zaposlenje za naših 26 učenika iz svih odjeljenja. Kao i uvijek, vrijednu skupinu volontera i radoholičara predvodi prof. Sanja Crnogorac Sitarski.

“Udruženje INFOHOUSE s partnerima iz cijele Bosne i Hercegovine, 31. listopada organizira osmi ‘Socijalni dan’, dan kada poslodavci zapošljavaju srednjoškolce na jedan dan, u okviru projekta ‘Volontiraj Kreditiraj 2014’.

Osma godina projekta

Već osmu godinu Udruženje INFOHOUSE zajedno sa partnerima projekta i poslodavcima pružaju srednjoškolcima priliku da na jedan dan vide kako izgleda obavljati različite funkcije na različitim poslovima, te tom prilikom zarade 20 KM. Sve dnevnice koje srednjoškolci zarade na Socijalnom danu biti će uplaćene od strane poslodavaca u ‘Fond Socijalni dan’, koje će biti iskorištene u realizaciju ideja i projekata učenika srednjih škola koji su sudionici projekta.

Socijalni dan će u isto vrijeme biti organiziran u 63 grada iz cijele BiH, a ukupno će više od 1000 srednjoškolaca u više od 150 institucija/firmi/organizacija imati priliku raditi na jedan dan.”

Grgur Posuski

OGLASI

Loading