Select Page

Analizirani izborni rezultati, Čović najavio početak pregovora lidera

Analizirani izborni rezultati, Čović najavio početak pregovora lidera

U idućih pet dana napraviti će se strategija provedbe izbornih rezultata u BiH.

Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH i novoizabrani hrvatski član Predsjedništva BiH, dr. Dragan Čović, održao je jučer druženje, kao znak zahvale, s volonterima i aktivistima koji su radili u izbornoj kampanji za opće izbore u BiH. Predsjednik Čović se zahvalio svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovoj izbornoj pobjedi, članovima Izbornog stožera, članstvu i simpatizerima HDZ BiH i stranaka članica HNS BiH, te brojnim volonterima.

Ispunili očekivanja

– Vjerujem da smo ispunili očekivanja kod velikog broja ljudi. Danas još nemamo

službenih rezultata izbora, ali možemo kazati da smo većinu stvari koje smo sebi

stavili u zadatak u potpunosti i realizirali. Danas smo imali i sjednicu Predsjedništva HDZ-a BiH, gdje smo djelomično analizirali izborni rezultat u fazi koju danas imamo. S te strane s pravom, kao nositelji izvršnih aktivnosti u kampanji, možemo kazati da smo pobjednička stranka hrvatskog naroda na svim razinama. Najveći dio vas je dao puni doprinos tom ostvarenju, i zbog toga vam od srca hvala. Bez obzira koliko vam je trebalo energije, vremena ili motivacije za ono što ste radili, dali ste nemjerljiv doprinos ovakvoj pobjedi, rekao je dr. Dragan Čović tijekom sastanka s sudionicima i volonterima protekle kampanje HDZ-a BiH, odnosno, koalicije okupljene oko Hrvatskog narodnog sabora.

Svi su važni

Nazočne je pozdravio i pročelnik Izvršnog izbornog stožera (IIS) HDZ BiH dr.

Nevenko Herceg, koji je vodio cijelu kampanju. Ukazao je na važnost svih onih koji su na bilo koji način pomogli i bili uz IIS HDZ BiH, te im iskazao veliku zahvalnost. Poručeno je kako je protekla kampanja primjer kako se radi, kako se šalju poruke prema biračima, te kako je samo velikom angažiranošću svih onih koji su bili dio procesa bilo moguće ostvariti ovakav izborni rezultat.

Izražena je nada kako će se uspješna suradnja nastaviti i u budućim izbornim procesima, te kako će biti polučeni isti rezultati kao i za protekle izbore, koji su održani ovoga mjeseca u Bosni i Hercegovini.

covic

OGLASI

Loading