Select Page

Vrijedna donacija tvrtke Planet d.o.o. Srednjoj strukovnoj školi u Posušju

Vrijedna donacija tvrtke Planet d.o.o. Srednjoj strukovnoj školi u Posušju

Nova šklska godina je započela, što znači da se krenulo sa realizacijom nastavnog plana i programa.

Kako teorijskog tako i praktičnog dijela, jer škola ima program praktičnog obrazovanja što omogućuje učenicima još bolji uvid i usavršavanje u odabranim zanimanjima. Trud i rad profesora je neizostavan i kvalitetnom organizacijom postižu se veoma dobri rezultati. Mora se spomenuti i suradnja sa lokalnom zajednicom i sve češće zajedničke dogovore koji rezultiraju uvijek sa pozitivnim ishodom za njihove učenike.

Nesebična suradnja

Nešto što se može izdvojiti kao pozitivno je nesebična suradnja naših lokalnih tvrtki i naše ustanove. Stoga je svakako spomena vrijedna tvrtka Planet d.o.o. na svojoj hvale vrijednoj donaciji i nesebičnom pomaganju u praktičnoj obuci učenika – frizera. Donacija omogućuje učenicima da kroz praksu steknu iskustvo koje će im pružiti kvalitetniji rad, a sastoji se od 26 boja za kosu COLOR NATURALS, raznih nijansi te 20 komada ELSEVE ŠAMPONA FIDRALOGY ZA TANKU KOSU 400ml, REMINGTON FEN D 3015 2000 W, REMINGTON RAVNALO ZA KOSU S 1510, REMINGTON UVIJAČ ZA KOSU CI 8319 KERATIN THERAPY , REMINGTON FEN ZA KOSU ZELENI D 30806 E51 2000W i sve u iznosu preko 1300,00 KM

Ova donacija je svakako od iznimne vrijednosti za strukovnu školu i učenike koja će im omogućiti kvalitenije obavljanje praktične nastave. Iz škole se zahvaljuju na ovoj vrijednoj donaciji i vesele se daljnoj suradnji, kako su napisali na svojoj službenoj facebook stranici.

Posušje.net/Srednja strukovna škola Posušje

OGLASI

Loading