Select Page

Vrpolje i Zaglavica pobjednici malonogometnog turnira u Rakitnu

Vrpolje i Zaglavica pobjednici malonogometnog turnira u Rakitnu

Proslavom blagdana svetoga Ivana Krstitelja jučer je priveden kraju i malonogometni turnir u čast svetoga Ivana u Rakitnu. Ove godine održan je u organizaciji OŠ „Ante Bruno Bušić“. Ravnatelj škole Marin Markota je izrazio zadovoljstvo jer je sve proteklo bez problema i bez odgoda utakmica jer su vremenske prilike poslužile. „Kada vidim cijeli turnir, nekako mi se čini da su utakmice u drugom planu. Važnije nam je svima možda bilo ovo druženje svaku večer što dokazuje doista dobra posjećenost svake večeri turnira“, kazao je Markota.

Turnir je održan u dvije kategorije. U kategoriji mladih pobijedila je ekipa Vrpolje, dok je u ekipi odraslih u konkurenciji od 9 ekipa najbolja bila ekipa Zaglavica koja je u finalu pobijedila Sutinu.
Najboljim strijelcem Malonogometnog turnira u čast svetoga Ivana je proglašen Tomo Miličević koji dolazi iz ekipe Zaglavica. Najbolji vratar turnira je Ivan Topić iz ekipe Sutina. Najbolji igrač u kategoriji odraslih proglašen je Stipe Vukoja iz pobjedničke ekipe turnira. Nagrade u kategoriji odraslih dodijelio je općinski načelnik Branko Bago.

Spomenimo da je treće mjesto na turniru mladih osvojila ekipa Mašići, drugo mjesto je osvojila ekipa Poklečani, a ono prvo već spomenuta ekipa Vrpolje. Ova ekipa je sa šest pobjeda i samo jednim porazom došla do prvog mjesta. Najbolji igrač u kategoriji mladih je Ivan Dumančić iz ekipe Vrpolje. Nagradu za fer play u kategoriji mladih osvojila je ekipa Zaglavica. Nagrade u ovoj kategoriji dodijelio je ravnatelj OŠ „Ante Bruno Bušić“ Marin Markota koji je još jednom iskoristio priliku i zahvalio se sponzorima na svakom obliku potpore, ali i općini Posušje koja je stalno bila na raspolaganju.

Malonogometni turnir u čast svetoga Ivana u Rakitnu održan je kao dio kulturno – zabavne i športske manifestacije “Posuško lito 2019.“

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading