Select Page

Vukovarci pobjednici 6. međunarodnog IPA ŽZH turnira

Vukovarci pobjednici 6. međunarodnog IPA ŽZH turnira

Već tradicionalno IPA ŽZH organizirala je malonogometni turnir koji se danas održao SC “Lovrić” u Posušju. Bio je ovo 6. međunarodni turnir ovakvog tipa a po prvi puta u sklopu “Posuškog lita”.

Turnir se organizira za članove kluba, članove RK IPA iz međunarodnog okruženja i RK IPA Sekcije BiH, djelatnike i ustrojstvene jedinice MUP-a ŽZH, umirovljene kolege i pripadnike drugih policijskih agencija u BiH.

Ove godine sudjelovalo je šest ekipa. Najuspješniji su bili igrači IPA-e Vukovar koji su u finalu nakon šesteraca porazili PET Imotski, dok je PGP Trilj osvojio treće mjesto ispred IPA HBŽ. Na turniru su još sudjelovali IPA ŽZH i IPA Bijeljina.

Igrači su nagrađeni i pojedinačno. Najboljim vratarem proglašen je Denis Tatumirović (IPA Vukovar), najbolji strijelac bio je Ante Puljiz (PGP Imotski), dok je najbolji igrač Marin Lovrić (IPA Vukovar).

I ove godine turnir je imao humanitarni karakter za pomoć Domu za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju „Marija naša nada“ iz Širokog Brijega koji od prošle godine ima i odjel za djecu sa autizmom.

Posušje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading