Select Page

ZAGREB : ORGANIZATORICA PROSVJEDA PROTIV BRANITELJA FOTOGRAFIRALA SE S ČETNIČKOM KOKARDOM NA ČELU I SLIKOM DRAŽE MIHAJLOVIĆA?!

ZAGREB : ORGANIZATORICA PROSVJEDA PROTIV BRANITELJA FOTOGRAFIRALA SE S ČETNIČKOM KOKARDOM NA ČELU I SLIKOM DRAŽE MIHAJLOVIĆA?!

Marijana Mirt, organizatorica već dva prosvjeda protiv hrvatskih branitelja u Savskoj, već je javnosti poznata po svojim primitivnim i divljačkim ispadima kao što su javno psovanje Boga braniteljima i pozivanje na paljenje crkava.

No, fotografija koju je jedan čitatelj portala Sloboda.hr uputio na adresu našeg uredništva mogla bi otvoriti sve karte po pitanju motiva zbog kojih dotična Marijana Mirt organizira silne prosvjede protiv hrvatskih branitelja.

Naime, na fotografiji se nalazi ženska osoba koja na glavi nosi četničku kokardu, a u ruci drži nož. U pozadini stoji slika Draže Mihajlovića. Da stvar bude još gora, dotična se ženska osoba fotografirala zajedno s dvoje malodobne djece koji u rukama također drže noževe. Naš čitatelj tvrdi da se na fotografiji nalazi upravo Marijana Mirt.

Iako uredništvo portala Sloboda.hr ne tvrdi da se radi o Marijani Mirt, ne možemo negirati visoku razinu sličnosti. Radi li se zaista o organizatorici prosvjeda protiv branitelja, procijenite sami.

poskok.info

OGLASI

Uljepšaj Božić drugima!

Frama Posušje i ove godine organizira humanitarnu akciju „Uljepšaj Božić drugima“ za potrebite u...

Loading