Select Page

Započeli radovi na novom kružnom toku u Mostaru, izvođač radova KTM Brina Posušje

Započeli radovi na novom kružnom toku u Mostaru, izvođač radova KTM Brina Posušje

Kao što je i najavljeno danas su u Mostaru u naselju Centar 2 počeli radovi na novom kružnom toku kod novog stambeno-poslovnog centra Mljekara. Već prvog dana na otvorenom radilištu pojavio se veći broj strojeva i radnika koji izvode prve potrebne radove kao što su otklanjanje stare instalacije i radovi oko pripreme terena za izgradnju kružnog toka.

Pored izgradnje novog kružnog toka, a u sklopu radova radit će se sanacija prometnica te postavljanje kolektora uz novi stambeno-poslovno centar. Prema projektu, postojeće prometnice u Ul. dr. Ante Stračevića će se proširiti, bit će četiri vozne trake koje će se spajati sa ulicom Kneza Višeslava koja vodi prema Rudniku.

Radovi bi , prema najavama iz Gradske uprave , trebali trajati do 8. srpnja, a radove izvodi poduzeće „KTM-BRINA” d.o.o. Posušje. Dok radovi traju izvođač radova će osigurati nesmetan ulaz i izlaz za vozila Profesionalne vatrogasne jedinice Grada Mostara.

izgradnja kružnog toka u Mostaru jedan u nizu projekata koji realizira Grad Mostar a iz gradskih službi najavljuju izgradnju novih parkova i kružnih tokova u gradu.

abcportal.info

OGLASI

Loading