Select Page

Zbog snijega obustavljen promet za teretna vozila na dionici Livno-Šuice

Zbog snijega obustavljen promet za teretna vozila na dionici Livno-Šuice

Zbog ugaženog snijega na kolniku obustavljen je promet za teretna vozila sa prikolicom i šlepere na magistralnoj cesti M-15 Livno-Šuica.

Također, zbog ugaženog snijega na kolniku obustavljen je promet za teretna vozila sa prikolicom i šlepere na magistralnoj cesti M-18 Olovo-Sarajevo, javljaju iz BIHAMK-a.

Ugaženog snijega mjestimično ima i na ostalim dionicama u planinskim predjelima. U nižim predjelima kolnik je pretežno mokar, a zbog nestabilnih vremenskih prilika savjetuje se oprezna vožnja prilagođenu trenutnom stanju na cestama.

U većini zemlje prometuje se po mokrim i skliskim kolnicima, dok na dionicama u višim planinskim predjelima mjestimično ima ugaženog snijega na kolniku, priopćio je AMSBiH.

Na jake udare vjetra upozorava se u središnjim i jugozapadnim krajevima. Povećana je opasnost od odrona zemlje ili kamenja, posebno u usjecima, kao i na planinskim prijevojima.

Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da održavaju sigurnosni razmak između vozila, savjetuje AMSBIH

Posjedovanje zimske opreme zakonski je obavezno. Zbog radova na sanaciji odrona na magistralnom putu M-16 Banja Luka–Crna Rijeka u mjestu Dabrac, prometuje se jednom trakom uz postavljenu svjetlosnu signalizaciju.

Jednom trakom prometuje se naizmjenično i u tunelu Vranduk na magistralnoj cesti M-17 Zenica-Nemila, gdje su u tijeku sanacijski radovi.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading