Select Page

Žitelji Berlina šokirani: Državljani BiH okrenuli 12 janjaca u parku

Žitelji Berlina šokirani: Državljani BiH okrenuli 12 janjaca u parku

Proljetno sunce u nedjelju je okupalo Berlin i izvuklo žitelje njemačke metropole na čist zrak. I policija je uživala u relativno mirnom danu sve dok nije stigla neočekivana prijava.

“Molim vas, otiđite do parka Friedrichshain. Nekoliko osoba iz automobila vadi oguljene ovce”, priopćila je policija u ponedeljak na svojoj Facebook stranici.

Kada su policajci stigli u park Bunkerberg naišli su na “šokantan prizor”, barem iz kuta Nijemaca. Na livadi se, iznad vatre, okretalo 12 janjaca, a ražanj su pokretali automobilski akumulatori!

bbf5a3b7c249cb1a39dd

Slavlje je organiziralo 150 ljudi, uglavnom državljana Bosne i Hercegovine, prema priopćenju policije! Jedan sudionik objasnio je kasnije da su slavili Đurđevdan, čudeći se medijskoj pažnji jer na isti način i na istom mjestu okupljaju se već 10-ak godina za praznik, prenosi Radiosarajevo.ba.

Policija je odmah prekinula “skup”, pozvala vatrogasce koji su ugasili vatru. Janjac su skinuli s ražnja, oni pečeni pojedeni na mjestu slavlja, drugi vraćeni u automobile.

Sudionici “berlinskog ražnja” mogu očekivati prekršajnu prijavu zbog paljenja vatre na travi i korištenja baterija s kiselinom u javnom parku. Iz administracije berlinskog senata objašnjavaju da kazna može dostići i 5.000 eura.

vecernji.ba

OGLASI

Loading