Select Page

Zoran Palameta obranio KUP BiH u golfu

Zoran Palameta obranio KUP BiH u golfu

Član Ekipnog Klubskog prvaka Bosne i Hercegovine – GK Hercegovina, Zoran Palameta uspio je obraniti naslov pobjednika KUP-a Bosne i Hercegovine u golfu.

Prema rezultatima Zoran je uvjerljivo slavio na Golf igralištu Topala u Posušju sa rezultatom 132 udarca (66,66). Prošle godine Palameti je trebalo 138 udaraca i razigravanje sa Samirom Smajićem da bi stigao do pobjede, a ove 2015 godine ostao je sam u vrhu tabele ostavivši svog kolegu iz GK Hercegovina Murata Hota za velika 4 udarca.

Treće mjesto zauzeo je član GK Posušje Žarko Romić sa 139 udaraca. Poslije prvog dana igre Žarko Romić je bio vodeći na tablici sa 65 udaraca, ali drugi dan je odigrao jako loše (74) pa je završio na trećem mjestu.

Pehari su još podjeljeni, barem kada pričamo o muškoj konkurenciji, također članu GK Posušje Tihi Parlovu, za osvojeno 4. mjesto sa rezultatom 142 (71,71) i Jasminu Selmanagiću, članu GK Betanija (144) koji je osvjetlao obraz sarajlija zauzevši 5 mjesto na KUP-u Bosne i Hercegovine u golfu.

Kod dama pehare kućama su ponijele Anita Selmanagić(151) i Amra Čehajić(174), jedine dvije dame na Topali protekli vikend, na čemu posebno čestitamo.

Nagrade najboljima uručili su Predsjednik Golf Saveza Bosne i Hercegovine Jasmin Selmanagić, kao i članovi UO Golf Saveza BiH, Veljko Lončar i Asim Omanić.
Golf Savez Bosne i Hercegovine objavit će rezultate bodovanja za Sberbank Masters 2015 prije odigravanja President Cup-a koji se igra na sarajevskom golf igralištu 12. i 13.09.2015 godine.Objavit će se rezultati samo onih igrača koji imaju preduvjete za plasman na Masters, a to je da su do sada igrali barem 2 turnira iz serije turnira koji se boduju za Masters 2015.

Čestitke najboljima a naročito Zoranu Palameti na obranjenoj tituli pobjednika KUP-a Bosne i Hercegovine.

golfklubposusje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading