Select Page

BROĆANAC: Izađite na izbore u što većem broju

BROĆANAC: Izađite na izbore u što većem broju

Područna škola „Jerko Jerry Zovko“ u Broćancu mjesto je gdje je u utorak 20. rujna 2016. održan šesti po redu predizborni skup u organizaciji Općinskog odbora HDZ BIH Posušje povodom lokalnih izbora koji će se održati 2. listopada ove godine.

Kao i na svakom dosadašnjem skupu tako se i na ovom okupio veliki broj članova, prijatelja i simpatizera kako bi dalo podršku HDZ-u BiH.

Na početku skupa pozdrav svima je uputio predsjednik temeljnog ogranka HDZ BiH Broćanac Zvonimir Širić, nakon kojega je prikazan video uradak o realziranim projektima na području općine Posušje u proteklom mandatu HDZ BiH.

Zatim je riječ preuzeo nositelj liste HDZ BiH za Općinsko vijeće Ivan Lončar koji je u kratkim crtama predstavio kandidate za Općinsko vijeće HDZ BiH, te pozvao sve nazočne da u što većem broju izađu na izbore i svoj glas daju listi HDZ BiH koja je osvježena s novim kadrovima, mladim ljudima, intelektualcima, i većina njih dosad nije bila politički angažirana.

 

Skupu se obratio i kandidat za načelnika Branko Bago koji je rekao kako je Posušje danas potpuno promjenilo svoj imidž u javnosti i da smo došli do jednog visokog stupnja zajedništva i suradnje za opće dobro. Kako nema razloga da tako ne bude i ubuduće jer uistinu smo jedna od najperspektivnijih općina, sa svojim položajem, infrastrukturom, ljudskim potencijalima.

U svom govoru dotakao je se stvari koje su realizirane na prostoru mjesne zajednice Broćanac i one koje se planiraju.

  • Ni ja osobno ni moji najbliži suradnici nisu skloni nešto obećavati što je nerealno, ako nešto ne možemo nećemo ni obećati, ako nešto ne uspijemo spremni smo objasniti razloge,
    ali ono što vam definitivno obećavam da ću neumorno sa suradnicima i dalje gurati stvari u pozitvnom smjeru i za Broćanac i za cijelo naše Posušje – završio je Bago.

 

Sljedeći predizborni skup najavljen je za petak, 23. rujna 2016. u Vinjanima s početkom u 19.00 sati u područnoj školi.

Posušje.net/OO HDZ BiH Posušje

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading