Select Page

Dječji vrtić “Bajka” ispratio svoje mališane koji na jesen odlaze u školske klupe

Dječji vrtić “Bajka” ispratio svoje mališane koji na jesen odlaze u školske klupe

Dječji vrtić „Bajka“Posušje u petak je održao posljednju ovogodišnju priredbu kojom su simbolično zaključili pedagošku godinu. Središte priredbe bila su djeca koja ove godine izlaze iz vrtića i dogodine sjedaju u školske klupe. „Njih na jesen čekaju neke druge klupe, puno ozbiljnije. Ova priredba i dodjela diploma  je naš mali doprinos za njih, ali i svojevrsna zahvala roditeljima što su dali povjerenje našem vrtiću“, kazala je Kristina Milas, ravnateljica Dječjeg vrtića „Bajka“ Posušje.

Ples, pjesma i recitacije koje na tako simpatičan način mogu izvesti samo djeca, zabavila su njihove roditelje, bake i djedove, braću i sestre koji su ih došli podržati. Ove godine iz vrtića „Bajka“ u školske klupe odlazi 25 djece.

No, dolaze druga djeca. „Upisi su prošli i hvala Bogu imamo pun kapacitet za jesen“, kazala je ravnateljica Kristina Milas. „Na nama je da stalno radimo kako bi uvjeti u vrtiću bili što bolji za djecu. Zadnjih mjeseci poduzeli smo se oko radova, kako na novom dograđenom objektu vrtića, tako i na uređenju dvorišta. Tu moramo istaknuti općinu Posušje koja nam aktivno pomaže na obnovi“, dodala je ravnateljica Milas. Dodala je da i ove godine vrtić neće tijekom kolovoza zatvarati svoja vrata. „Ovo ljeto ćemo raditi cijelo vrijeme. Svjesni smo da mnogi roditelji koji su naši korisnici nisu radili tijekom proljeća kada je na snazi bila odluka o proglašenju prirodne nesreće zbog pandemije korona virusa, te da možda ovo ljeto neće imati uobičajne godišnje odmore. To znači da će trebati mjesto gdje će ostaviti svoju djecu. Upravo zato smo odlučili raditi cijelo ljeto. I odluka se pokazala ispravnom, jer već je određeni broj roditelja prijavio svoju djecu za boravak u vrtiću i tijekom kolovoza, što ranijih godina nije bio slučaj“, kazala je Milas.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading