Select Page

GOLF: Mladen Mušura pobjednik “Vinskog turnira”

GOLF: Mladen Mušura pobjednik “Vinskog turnira”

Na golf igralištu Topala u Posušju odigran je šesti tradicionalni Vinski turnir. Zbog vremenskih prilika i zbog prognoze moguće kiše na turniru je učestvovalo ‘samo’ 33 igrača mada je svoj dolazak najavilo 52 igrača. Sudjelovali su golferi i golferice iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore od toga i 5 Pro igrača koji su svojim dolaskom dali posebnu kvalitetu ovom turniru.

Prvo iznenađenja na turniru je bilo igralište, jer večer prije kroz golf teren je protekla Topala, tako da mnogi igrači prvi put igraju na Topali u uvjetima kada kroz teren protiče potok.

Golf Vinski turnir 1

Pošto je ovo turnir sa ‘vinskim’ pravilima na trećoj i šestoj rupi je bio postavljen stol. Samo postavljanje i kontrolu sadržaja na stolu bilo je bilo je prepušteno komisiji turnira našim Pro-ima Dejanu Šaranu i Urbanu Legatu.

Iako je natjecanje na ovom turniru u drugom planu, iza dobrog druženja, ipak ćemo navesti najuspješnije nakon 18 rupa

Pobjednik turnira je Mladen Mušura sa 60 ‘vinskih’ udaraca.

Golf Vinski turnir 5

Nagrade u bruto A kategoriju sa 34 bruto poena osvojili su prvoplasirani Goran Radonjić iz Crne Gore , drugoplasirani Nedim Čehajić i trećeplasirani Zoran Palameta.

U bruto B kategoriji prvo mjesto je osvojio Mate Galić iz Splita, drugi je bio Tonkan Ivanković a treće mjesto je osvojio Jerko Jurišić.

Golf Vinski turnir 3

Nagradnu za najduži udarac je osvojio Frano Marinčić a nagradu za najbliži udarac Ivan Ivanković.

U kategoriji Dame brutto pobjedu je odnijela gošća iz Splita Nina Banović, drugo mjesto je osvojila Mila Hvilshoj a treća je bila Lamija Čehajić iz Sarajeva..

Inače najbolji rezultat na turniru je postigao ‘naš prvi učitelj’ Urban Legat sa 56 udaraca.

Golf Vinski turnir 4

Riječi zahvale svim sudionicima uputio je voditelj turnira Mario Mandurić a posebne zahvale uputio je Pro igračima Sebastijan Ajsteru, Miri Raiću, Bogdan Palovšniku, Dejan Šaranu i Urban Legatu koji su nastupili na ovom turniru.

Poslije podjele nagrada i govora pobjednika nastavila je se zabava uz harmoniku.

golfklubposusje.net

OGLASI

Loading