Select Page

Izložba plakata povodom 50. obljetnice osnutka Gimnazije

Izložba plakata povodom 50. obljetnice osnutka Gimnazije

U četvrtak, 15. prosinca 2016. godine, u školi je upriličena izložba plakata na temu „Razvoj srednjeg školstva na području Posušja“ s posebnim naglaskom na obilježavanje 50. godina osnutka naše škole. Radi se o tradicionalnoj izložbi pod vodstvom prof. povijesti i zemljopisa Ljilje Čutura u suradnji s učenicima koji izrađuju zanimljive, kreativne i poučne plakate, a za naglasiti je kako se radi o 12. izložbi po redu.

dscn0858

Za izradu plakata pobrinuli su se učenici svih odjela prvog razreda zajedno s 2.c i 3.b, dok su se tehničkom pripremom, odnosno uređivanjem učionice za izložbu bavili učenici 1.b i 1.c. Plakate su pohvalili svi posjetitelji i ljubitelji ovakvog izričaja, s tim da je prof. Ljilja istakla kako su radovi učenica Ane Oreč, Josipe Karamatić i Lucije Karamatić iz 1.c te Marije Bešlić i Mirele Rezo iz 1.d odjela za nijansu nadmašili ostale.

dscn0876

Ovakav vid obogaćivanja nastavnog procesa svakako razbija rutinu i daje poticaj učenicima za kreativnije uključivanje u predmetnu nastavu. Stoga ih podržavamo i očekujemo neke sljedeće s novom tematikom i maštovitim plakatima. Kako slika uvijek govori više od riječi, pripremili smo fotografski album pripreme izložbe i plakata, čiji je autor prof. Ljilja, voditeljica ovog projekta.

gfgm-posusje.com

OGLASI

Loading