Select Page

Još jedno veliko priznanje za Ana-Mariju Begić

Još jedno veliko priznanje za Ana-Mariju Begić

Sportski savez Grada Zagreba svake godine dodjeljuje nagrade pojedincima i ekipama koje su svojim rezultatima promovirale Grad Zagreb kroz nacionalno prvenstvo i Kup.

Ove godine Ženski košarkaški klub Medveščak osvajač je i Kupa Hrvatske (Ružica Meglaj Rimac) i prvakinje su Hrvatske po drugi put zaredom. Sve su to bili argumenti da Sportski savez tu vrijednu i složnu družinu s Velesajma proglasi najboljom ženskom ekipom Grada Zagreba.

Prisjetimo se da je Posušanka Ana-Marija Begić u obje finalne utakmice, i u Kupu i u Prvenstvu Hrvatske, bila MVP (najkorisnija igračica susreta) i da je uvelike pridonijela ovom priznanju, prvom ove vrste u povijesti kluba, koje će ekipi biti uručeno na Trgu bana Josipa Jelačića u četvrtak, 17. prosinca na prigodnoj svečanosti. Kako ni Ana-Marija Begić ni Ivana Tikvić neće biti nazočne toj dodjeli zbog prvenstvenih obveza njihovih novih klobova u Španjolskoj i Italiji, priznanja u obliku kristalnih tanjurića s urezbarenom posvetom bit će im dodjeljena na tradicionalnoj božićno-novogodišnjoj klupskoj fešti na Zagrebačkom velesajmu.

Posušje.net

OGLASI

Loading