Select Page

Josip Bokšić još nije pronađen, GSS obustavlja potragu a potraga sve više ide u policijskom smjeru

Josip Bokšić još nije pronađen, GSS obustavlja potragu a potraga sve više ide u policijskom smjeru

Nema novih informacija o dvadesetšestogodišnjem Josipu Bokšiću iz Jara kod Širokog Brijega za kojim se traga od petka – izjavio je za Fenu predsjednik Upravnog odbora Saveza gorskih službi spašavanja u BiH Zdenko Marić

Kazao je kako su pripadnici Gorske službe spašavanja zajedno s pripadnicima Oružanih snaga BiH, policije, civilne zaštite i mještanima jučer pretraživali područje Mostarskog blata i brda oko tog područja, ali da nisu pronašli nikakav trag o nestalom.

– Imali smo nekoliko dojava da je Josip viđen na području Hercegovine, ali sve su to bile dojave koje se ne mogu provjeriti i koje su nepouzdane – kazao je Marić, dodavši kako GSS obustavlja potragu na terenu jer, kako je naveo, potraga sve više ide u policijskom smjeru.

Josip Bokšić, koji je inače pripadnik Oružanih snaga BiH, posljednji je put viđen u petak oko 16 sati u Jarama. Bio je odjeven u plavu trenirku, sivu duksericu s kapuljačom, a na nogama je imao bijele tenisice.

Za mladićem tragaju i mještani, a ako itko ima bilo kakvu informaciju,obitelj moli da im javi na broj telefona 063 699 016.

abcportal.info

OGLASI

Loading