Select Page

Liga Hercegovina 2016: Malonogometni spektakl od 22. do 26. kolovoza u Krehin Gracu

Liga Hercegovina 2016: Malonogometni spektakl od 22. do 26. kolovoza u Krehin Gracu

Završni turnir općinskih pobjednika Liga Hercegovine igra se od 22. do 26. kolovoza u Krehin Gracu (općina Čitluk).

Liga Hercegovina 2016: Malonogometni spektakl od 22. do 26. kolovoza u Krehin Gracu
U ovom natjecanju nastupit će najbolje momčadi iz Liga MZ u općinama Čapljina, Čitluk, Grude, Livno, Ljubuški, Posušje, Stolac, Tomislavgrad, te gradovima Mostaru i Širokom Brijegu.

“Od 2005 do 20015 godine funkcionirala je koordinacija općinskih liga mjesnih zajednica u Hercegovini. Ona je bila organizator 11 završnica malonogometnih liga mjesnih zajednica u Hercegovini. Početkom 2016. godine registrirali smo sportsku udrugu liga Hercegovine u Zapadno Hercegovačkoj županiji sa sjedištem u Širokom Brijegu i članovi udruge su predstavnici organizatori lige mjesnih zajednica iz Hercegovine tj 10. članova (Čapljina,Čitluk,Grude,Livno,Ljubuški,Mostar,Posušje,Stolac,Široki Brijeg,Tomislavgrad). Ovogodišnja završnica lige Hercegvoine održat će se na sportskim terenima u u Krehin Gracu. Igrat će se od 22.8. do 26.8. ” kazao je predsjednik sportske udruge lige Hercegovine, Ivan Zeljko.

Poznato je nekoliko pobjednika Lige MZ u Hercegovini, a to su Gradac (Posušje), Vidovo Polje (Stolac), Grude centar (Grude), Pregrađe (Ljubuški), Međugorje (Čitluk), Čeljevo (Čapljina). Ljubotići i Knešpolje u Širokom Brijegu igraju finale večeras.

U Ligi MZ Grada Mostara u četvrtak i petak su utakmice osmine finala, a u Livnu i Tomislavgradu natjecanja su također u tijeku.

Organizatori su najavili istinski malonogometni spektal na igralištu u Krehin Gracu, te istaknuli kako Lige Hercegovine u ljetnim mjesecima prati više od 100 000 gledatelja, a kroz iste prodefilira više od 2500 igrača.

hercegovina.info

OGLASI

Loading