Select Page

Luki Modriću Zlatna lopta!

Luki Modriću Zlatna lopta!

Ogromno priznanje za Luku Modrića nakon završetka Svjetskog prvenstva! Kapetan hrvatske reprezentacije proglašen je najboljim igračem Svjetskog prvenstva te mu je uručena Zlatna lopta!

Hrvatska reprezentacija dobila je srebrna odličja, ali prije toga proglašeni su najbolji pojedinci na ovom Svjetskom prvenstvu. Najbolji među najboljima je Luka Modrić koji je odradio fantastično Prvenstvo i apsolutno zasluženo odnio Zlatnu loptu čime je proglašen najboljim igračem SP-a.

Modrić je bio veliki kandidat za ovu nagradu uoči finala i iako je Hrvatska poražena s 4:2 u završnom dvoboju, stručni žiri nije mogao prijeći preko Modrićevih igara i dodijelio mu je trofej.

Luka je sudjelovao u svih sedam utakmica, u finale je ušao kao igrač koji je najvišpe pretrčao na Prvenstvu, razigravao je i zabijao te stigao do prvog tako velikog pojedinačnog priznanja u karijeri.

Iza Modrića ostao je Eden Hazard na drugom mjestu dok je treći bio Antoine Griezmann.

Dodijeljena je i nagrada najboljem mladom igraču SP-a i to Kylianu Mbappeu, Harry Kane je najbolji strijelac, a najbolji vratar je Thibaut Courtois.

Hrsport.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading