Select Page

Marin Čilić u polufinalu US Opena!

Marin Čilić u polufinalu US Opena!

Na meč-loptama je on odigrao nekoliko nevjerojatnih poena. Uvjeti za igru su bili teški, bilo je vruće i sparno, ali ponosan sam na sebe jer sam mentalno sve to izdržao – kazao je Čilić.

Hrvatskoj je ponoć odavno prošla kad je Marin Čilić napokon podigao ruke i proslavio pobjedu nad Jo-Wilfriedom Tsongom.Iako je posao mogao obaviti i ranije (u četvrtom je setu propustio tri meč-lopte, istina na Tsonginu servisu), trebalo mu je svih pet setova (i četiri sata i dvije minute igre) za konačni trijumf sa 6:4, 6:4, 3:6, 6:7 (3), 6:4.

Propustio je Marin i četvrtu meč-loptu na svom servisu u petom setu (napravio je duplu), ali petu nije. Stigao je do 12. pobjede u nizu na US Openu, ušao u polufinale u kojemu će mu suparnik biti bolji iz meča Đoković – Lopez.

Čilić je u prethodnom meču ozlijedio gležanj desne noge, bandažirao ga je, ali je ipak zbog bolova prekinuo posljednji trening. Pomalo se “čuvao” i u meču s Tsongom, ali na kraju je sve dobro završilo.

– Na meč-loptama je on odigrao nekoliko nevjerojatnih poena. Uvjeti za igru su bili teški, bilo je vruće i sparno, ali ponosan sam na sebe jer sam mentalno sve to izdržao – kazao je Čilić.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading