Select Page

Milanović zabio autogol karijere: Tuđmana iz čista mira nazvao lopovom

Milanović zabio autogol karijere: Tuđmana iz čista mira nazvao lopovom

Ankete Index.hr-a i Večernjeg lista uvjerljivo su pokazale da je Kolinda Grabar Kitarović večeras bila bolja u sučeljavanju od Zorana Milanovića.

Davno pročitani političar ponovno je plivao na istim stvarima, a to Ivo Sanader, Milan Bandić, a da zabije konačni autogol pobrinuo se u posljednjim sekundama sučeljavanja kada je Franju Tuđmana nazvao lopovom, pa se pokušao pravdati i tražiti od Kolinde da obrazloži nekih 200 tisuća maraka, nakon čega je odustao s obzirom da je predsjednica kazala da je suvišno bilo što komentirati na njegovu izjavu.

Također, iako je tvrdio stalno da Grabar Kitarović laže, vjerujemo da objektivnim medijima nije promaklo da je Milanović jednom rekao da je i on bio na Harwardu pa kasnije da nije bio na Harwardu. Dok je Grabar Kitarović objašnjavala kako je vraćala svoj kredit i što je sve radila, Milanović je dizao glas premda nije trebao jer se zna kakva mu je obiteljska situacija bila lani i da je Kolinda Grabar Kitarović ipak predsjednica s karakterom i odmjerenošću da bi spominjala kriminal s kojim se povezuje obitelj Milanović.

Na kraju je Grabar Kitarović otkrila i da joj je Milanović poslao SMS u trenucima kada je pokušao državni udar 2015. traživši od nje, kada je vidio da već on ne može, ona sama uspostavi novu Hrvatsku vladu.

Neminovno, Zoran Milanović je još više ujedinio desnicu večeras. U prvom krugu ta ista desnica imala je dvoje izvrsnih kandidata za predsjednika Kolindu Grabar Kitarović i Miroslava Škoru, a premda je Milanović očekivao da će Škorini glasači prijeći u njegov tabor, to je ipak razmišljanje u rangu nemogućeg. Čak je i Škorin kum Marko Perković Thompson večeras pozvao Hrvate da više nikad ne dopuste da se komunist vrati na vlast. Milanović je fighter, osoba za žestoke polemike međutim njegov politički kraj morao je biti već onog dana kada je izjavio da je Hrvatska slučajna država.

Ljut zbog lošeg nastupa Milanović je iscenirao svađu s Kolindinim savjetnikom Tomislavom Madžarem koji mu je poručio: Sram vas može biti.

Sutra će se održati posljednje sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Novoj TV.

Grude.com

OGLASI

Loading