Select Page

Neformalna organizacija mladih organizira ovogodišnju “Proljetnu Kinoteku Posušje”

Neformalna organizacija mladih organizira ovogodišnju “Proljetnu Kinoteku Posušje”

Projekt uključuje prikazivanje raznih filmskih naslova u posuškoj kinodvorani tako da će se na popisu naći stari kultni, domaći festivalski, te i novi popularni filmovi. Filmska prikazivanja mogu se očekivati -svake subote u sedam sati, a svi naslovi kao i daljne informacije se mogu pronaći na Facebook stranici: https://www.facebook.com/Proljetna-Kinoteka-Posušje-502741306794454/ Karte, koje će se prodavati na ulazu u kinodvoranu, po filmu će iznositi 2KM, a na prikaze su pozvani svi građani. Pod organizacijom posuške mladeži, te uz potporu Fondacije Schüler Helfen Leben i Općine Posušje projekt ima u cilju proširiti lokalnu filmsku kulturu.

Popratni dio projekta dolazi u obliku emisije “Filmska Glazba” na Radio Plusu svakog petka u 18 sati na kojem će se pričati o filmovima kao i puštati glazba iz filmskih skladbi.

Prvi na redu jest film Čudo (Wonder) koji je će se prikazivati 21. ožujka u 19 sati. Govori o dječaku sa deformacijama lica prvi koji put polazi u javnu školu, dok je do tada bio školovan kod kuće. Upoznajemo ne samo njegove probleme, već i probleme cijeloga društva današnjice. Prigodan je za sve uzraste, a inspirirati će podjednako i djecu i odrasle.

Očekujemo Vaš dolazak

OGLASI

Loading