Select Page

Odličan nastup braće Petric na Svjetskom kuglačkom prvenstvu u Poljskoj

Odličan nastup braće Petric na Svjetskom kuglačkom prvenstvu u Poljskoj

Reprezentativci Bosne i Hercegovine vratili su se kući sa devetog ekipnog Svjetskog prvenstva u kuglanju koje je prošli tjedan započelo u Poljskoj.

Iako je u konkurenciji od 14 reprezentacija Bosna i Hercegovina završila na devetom mjestu, u nastupu bosanskohercegovačke reprezentacije braća Ivan i Pere Petric zabilježili su odličan nastup. Već u prvoj utakmici oborili su rekord bosanskohercegovačke reprezentacije i srušili 3771 čunj. Moramo naglasiti da kapetan posuškog kuglačkog kluba Ivan Iko Petric ujedno i kapetan reprezentaciji postavio novi pojedinačni rekord na svjetskim prvenstvima za BiH sa 668 oborena čunja.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igrala je u skupini s Estonijom, Austrijom i Njemačkom, te iako s vrlo dobrim rezultatima, skupinu nije uspijela proći. Na devetom ekipnom svjetskom kuglačkom prvenstvu koje se održava u gradu Tarnowo Podgorne u Poljskoj, a koje je započelo 23. listopada, a završava u subotu 30. listopada nastupila je reprezentacija Bosne i Hercegovine koju čine Nemanja Galić, Nermin Kasumović, Darko Lotina, Miodrag Trklja, Nermin Hrustemović, Dragan Šukalo te Ivan i Pere Petric iz Posušja.

Braću Petric već ovaj vikend čeka nova prvenstvena utakmica. Idući protivnik Posušju je ekipa Minerala iz Teslića. Utakmica se igra u sklopu 7. kola kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine.

Radioposusje.ba (Tekst: Z. Pišković, foto: Kuglački klub Posušje)

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading