Select Page

OŠ IVANA MAŽURANIĆA: Još projekt jedan hvale vrijedan

OŠ IVANA MAŽURANIĆA: Još projekt jedan hvale vrijedan

U posljednjih petnaest mjeseci OŠ Ivana Mažuranića u Posušju prolazi kroz pravu malu renesansu.
Naime, u navedenom relativno kratkom periodu dogodio se niz odrađenih projekata koji su našu školu uljepšali, modernizirali i osposobili za još ugodniji boravak u njoj, ali i učinkovitiji odgojni i obrazovni rad.

IMAG0016

Potpuna obnova učeničkog sanitarnog čvora, prilagodba školske kotlovnice na kruto i tekuće gorivo, instalacija stopostotnog video nadzora u i oko školske zgrade, nova fasada na školskim zgradama i maloj sportskoj dvorani, rekonstrukcija svlačionica i krova na dvorani, polaganje novog sloja asfalta na školsko igralište i obnova sportskih rekvizita, zamjena svih drvenih kvalitetnijim pvc prozorima, umivanje učiteljske zbornice, projekti su koji su, bez lažne skromnosti, hvale vrijedni.

IMAG0015

Nadalje, u područnoj školi u Vinjanima umjesto pećica na drva učenici i učiteljice sada rade u prostorijama ugrijanim centralnim sustavom grijanja, a isti plan je to uskoro učiniti i u područnoj školi u Batinu. U područnoj školi u Čitluku u tijeku je izrada projektne dokumentacije za proširenje kapaciteta same školske zgrade, što je radostan znak da se broj učenika tamo povećava. Bogu hvala.

IMAG0014

Naravno, sva ova dobra djela, uz poticaj i iskrenu ambicioznost ravnatelja škole, profesora Zvonimira Širića, učinjena su uz pomoć općinskih vlasti ali i samozatajnih pojedinaca iz naših uspješnih tvrtki ( Vokel, Kror, Planet ), a najnovija pomoć je stigla iz tvrtke Weltplast u obliku novčanih sredstava za vrlo kvalitetne i odavno potrebne konferencijske stolice na koje se pri nabavci, uz zahvalu, dobio i određeni popust od tvrtke Pro Domo.

IMAG0010

Ovom prigodom, vodstvo i djelatnici škole od srca zahvaljuju direktoru Weltplasta, gospodinu Franji Širiću na njegovom daru.

IMG-20170123-WA0004

Ova dobra djela daju poticaj za još neke važne projekte koji će u potpunosti biti odrađeni ove školske godine ( rekonstrukcija podova u krilnoj zgradi centralne škole, povećanje broja zahoda te zaštita učionica od prejakog sunca ).

IMG-20170123-WA0001

Sve na radost i zadovoljstvo djece, njihovih učitelja, roditelja i cijele naše male zajednice.

Zbog svega ovog s ponosom ističemo: Kad se male i velike ruke slože…
Da, upravo tako kako ste rekli.

Posušje.net

OGLASI

Loading