Select Page

Pogledajte nove cijene cigareta u BiH

Pogledajte nove cijene cigareta u BiH

Iz Uprave za neizravno oporezivanje BiH u srijedu je potvrđeno da će od 1. travnja poskupjeti cigarete iz asortimana Tvornice duhana Rovinj.

Kako je rečeno za Klix.ba iz Uprave za neizravno oporezivanje BiH, proizvođači i distributeri cigareta i duhana mogu bilo kada u godini povećati cijenu duhanskih prerađevina, s tim što u novu cijenu moraju biti ugrađeni svi porezi, kao što su važeća akciza za ovu godinu i pripadajući PDV. Tvornica duhana Rovinj dostavila je krajem veljače Upravi za neizravno oporezivanje BiH zahtjev za povećanje cijena cigareta.

cjenik_cigarete

Porezni obveznici i druge osobe koje se bave prometom cigareta Tvornice duhana Rovinj, čija se cijena povećava, dužni su popisati zalihe tih cigareta sa stanjem na 1. travanj i popisne liste dostaviti Upravi za neizravno oporezivanje BiH, piše Klix.ba

Razlika akcize utvrđena u popisnim listama mora se uplatiti u roku od sedam dana od popisa zaliha, a cigarete na koje je obračunata i plaćena razlika akciza prodaju se po novim cijenama sve do isteka zaliha, bez obzira na to što je na njima stara akcizna markica.

jabuka.tv

OGLASI

Loading