Select Page

VLADA ŽZH: Razriješeni direktori Ljubuške tkaonice i hotela Grude kao i članovi Civilne zaštite

VLADA ŽZH: Razriješeni direktori Ljubuške tkaonice i hotela Grude kao i članovi Civilne zaštite

U četvrtak 26. ožujka 2015. godine, pod predsjedavanjem dopredsjednika Vlade i ministra financija Tonija Kraljevića, u Širokom Brijegu je održana 7. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o vodama Županije Zapadnohercegovačke, koji je upućen u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je utvrdila i u skupštinsku proceduru uputila Prijedlog Odluke o osnivanju Stručne komisije za davanje mišljenja pri izdavanju lokacijske dozvole.

Također, Vlada je donijela Odluku o usvajanju Elaborata o obavljenom redovitom godišnjem popisu imovine, obveza i potraživanja Županije Zapadnohercegovačke sa stanjem na dan 31. prosinac 2014. godine, kao i Odluku o kriterijima za izbor i imenovanje predsjednika i članova upravnih vijeća zdravstvenih ustanova čiji je osnivač Županija Zapadnohercegovačka.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju članova Stožera civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, kao i Rješenje o imenovanju članova Stožera civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

Ivan Herceg iz Ljubuškog razriješen je dužnosti v. d. direktora gospodarskog društva Ljubuška tkaonica d. o. o. Ljubuški, a Mira Tomić iz Ljubuškog imenovana je za v. d. direktora navedenog gospodarskog društva.

Nives Tomas iz Gruda razriješena je dužnosti v. d. direktora U. I. T. „Hotel Grude“ Grude, dok je za novog v. d. direktora imenovan Jure (Ante) Bandić iz Gruda.

posušje.net

OGLASI

Uljepšaj Božić drugima!

Frama Posušje i ove godine organizira humanitarnu akciju „Uljepšaj Božić drugima“ za potrebite u...

Loading