Select Page

POSLIJE KIŠE I SNIJEGA Sarajevske podvale s listićima ‘devedesetke’ na Blidinju

POSLIJE KIŠE I SNIJEGA Sarajevske podvale s listićima ‘devedesetke’ na Blidinju

Doista čudi informacija kako su pedesetak bačenih dobro očuvanih glasačkih listića pronašli u nedjelju popodne planinari u Parku prirode Blidinje iako je od izbora na Blidinju bilo podosta i kiše i snijega. Sarajevski portal Klix navodi kako je riječ o listićima namijenjenim za glasovanje u Zapadno-hercegovačkoj županiji.

”Na nekim od listića može se vidjeti da su trebali biti dostavljeni poštom”, piše Klix i navodi kako su planinari koji su pronašli listiće rekli ”da su na njima zaokružene stranke”.

”Kako se može vidjeti na fotografijama, na pojedinim listićima je zaokružena HDZ 1990. Naši sugovornici ističu kako je ovo još jedan od dokaza o nepravilnostima i manipulaciji glasovima tijekom izbora”, stoji u tekstu portala Klix kojemu su planinari potvrdili da su listiće ostavili gdje su ih i našli te da su o ovome smo obavijestili i Centre civilnih inicijativa.

Podsjećamo, pojedine stranke žalile su se na predugo brojanje listića nakon izbora, a neke su izlazile s tvrdnjama u javnost o postizbornoj krađi.

Među njima je i Devedesetka, čiji su glasovi navodno odbačeni na Blidinju.

abcportal.info

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading