Select Page

POSLIJE KIŠE I SNIJEGA Sarajevske podvale s listićima ‘devedesetke’ na Blidinju

POSLIJE KIŠE I SNIJEGA Sarajevske podvale s listićima ‘devedesetke’ na Blidinju

Doista čudi informacija kako su pedesetak bačenih dobro očuvanih glasačkih listića pronašli u nedjelju popodne planinari u Parku prirode Blidinje iako je od izbora na Blidinju bilo podosta i kiše i snijega. Sarajevski portal Klix navodi kako je riječ o listićima namijenjenim za glasovanje u Zapadno-hercegovačkoj županiji.

”Na nekim od listića može se vidjeti da su trebali biti dostavljeni poštom”, piše Klix i navodi kako su planinari koji su pronašli listiće rekli ”da su na njima zaokružene stranke”.

”Kako se može vidjeti na fotografijama, na pojedinim listićima je zaokružena HDZ 1990. Naši sugovornici ističu kako je ovo još jedan od dokaza o nepravilnostima i manipulaciji glasovima tijekom izbora”, stoji u tekstu portala Klix kojemu su planinari potvrdili da su listiće ostavili gdje su ih i našli te da su o ovome smo obavijestili i Centre civilnih inicijativa.

Podsjećamo, pojedine stranke žalile su se na predugo brojanje listića nakon izbora, a neke su izlazile s tvrdnjama u javnost o postizbornoj krađi.

Među njima je i Devedesetka, čiji su glasovi navodno odbačeni na Blidinju.

abcportal.info

OGLASI

Loading