Select Page

POSUŠJE: Kadeti Širokog Brijega slavili na turniru ‘Herceg Bosna 2015.

POSUŠJE: Kadeti Širokog Brijega slavili na turniru ‘Herceg Bosna 2015.

Po ugodnom vremenu i na odličnom travnjaku jučer je na posuškom stadionu Mokri dolac završen memorijalni turnir “Herceg Bosna 2015.” za mlade kadete na razini Zapadnohercegovačke županije – mladiće iz Gruda, Ljubuškog, Širokog Brijega i Posušja.

U prvom susretu Široki je bio uvjerljiv protiv Ljubuškog visokim omjerom od 4:0. Posušani su bili bolji od Gruda i zasluženo pobijedili 2:0.

U borbi za treće mjesto Ljubuški i Grude su u regularnom vremenu odigrali neodlučeno 0:0. Pristupilo se izvođenju jedanaesteraca i Ljubušaci su bili realizatorski sigurniji pa su upisali pobjedu (4:3).

Zanimljivo je da se i susret za prvaka turnira između Širokog i Posušja završio bez pogodaka. Nakon pet izvedenih jedanaesteraca bilo je ponovno neriješeno – 4:4. Ipak, Široki je bio spretniji i na kraju slavio pobjedu – 6:5. Tako je Široki pobjednik turnira “Herceg Bosna 2015.”.

Sudili su Antonio Bandić, Mario Miličević i Denis Tomas.

Za najboljeg igrača proglašen je Mario Zovko (Široki), najbolji vratar je Pero Zovko (Široki), a najbolji strijelac je Vinko Galić (Posušje).

Svi sudionici ovog memorijalnog turnira dobili su pehare, kao i najbolji pojedinci.

VL

OGLASI

Loading