Select Page

POSUŠJE NA KRAJU POLUSEZONE: Proljeće s više bodova i uspon na ljestvici

POSUŠJE NA KRAJU POLUSEZONE: Proljeće s više bodova i uspon na ljestvici

Nogometaši Posušja bili su u vrhu pa se spustili u donji dio ljestvice Druge lige Jug. Posušje ima jedan od najljepših nogometnih terena i navijači kluba žele na proljeće što bolje rezultate na travnjaku

HŠK Posušje je jesen Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine skupine Jug završio na 12. poziciji. To nitko nije očekivao jer su nogometaši s Mokrog doca ranije igrali odličan i učinkovit nogomet, bili i u vrhu s neobično dobrim rezultatima i pobjedama, piše Večernji list BiH. Ipak, protekla jesen bila je sumorna i varljiva. Posušani su gubili i u gostima i kod kuće pa je trener Knezović podnio ostavku, a na vruću klupu zasjeo je Damir Ramljak. Ipak, tračak svjetlosti zasjao je na gostovanju u Blagaju kada su Posušani upisali slatku pobjedu (3:1) i, činilo se, vratili samopouzdanje. Potom su dobro odigrali i protiv Igmana na svom travnjaku (2:1). Tako se vratila i snaga i kvaliteta koja je potvrđena i u posljednjem susretu na gostovanju u Čitluku protiv Brotnja (1:2).

Posušje može bolje

Na kraju jeseni razgovarali smo s nogometašima Nikolom Lekom, kapetanom Tonijem Kovačem, trenerom Ramljakom i još nekima o jeseni i proljeću. Bili su jedinstveni da Posušje može bolje jer ima sastav i za sredinu pa i do samog vrha. Na kraju su bili u dobrom raspoloženju nakon posjeta Međugorju i molitve kod Gospina kipa. Potom su jedan dan boravili i na Blidinju. Ono što javnost, cijelo Posušje, s upravom i navijačima želi jest bolje proljeće. Na stadionu se dograđuje i infrastruktura, a mladi su sve brojniji na prelijepom stadionu Mokri dolac – zelenoj oazi usred grada.

Kadrovske promjene

Doći će i do nekih igračkih promjena jer braća Ante i Nikola Leko kreću dalje. Ante će u Njemačku na rad i pronaći sastav za igranje nogometa. Posebice se priča o mladom i nadarenom posuškom nogometašu Nikoli Leki koji je pokazao veliko nogometno znanje i već ima vijesti kako će sigurno krenuti u jake (inozemne) sastave pred kojim je uspješna nogometna karijera.

vecernji.ba/PC

OGLASI

Loading