Select Page

Posušje: Provedena obuka pripadnika vatrogasnih postrojbi iz pružanja prve pomoći

Posušje: Provedena obuka pripadnika vatrogasnih postrojbi iz pružanja prve pomoći

Obukom pripadnika vatrogasnih postrojbi iz Ljubuškog i Posušja završena je obuka svih pripadnika vatrogasnih postrojbi iz pružanja prve pomoći u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Obuka pripadnika vatrogasnih postrojbi iz pružanja prve pomoći održana je u organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, a u sklopu provođenja aktivnosti Nastavnog plana i programa edukacije, obuke i osposobljavanja u sustavu zaštite i spašavanja u 2019. godini i u suradnji s Crvenim križom Županije Zapadnohercegovačke.

Obuka pripadnika vatrogasnih postrojbi održana je u Vatrogasnom domu u Posušju za pripadnike Profesionalne vatrogasne postrojbe Posušje. Voditeljica obuke bila je instruktor Petra Grbešić. Obuka pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Ljubuški održana je u Vatrogasnom domu u Ljubuškom. Voditeljica obuke bila je instruktor Iva Suton.

Osoba koja pruža prvu pomoć započinje spašavanje života i zbrinjavanje ozlijeđenog i bitno utječe na uspješnost poduzetih mjera u lancu spašavanja, pa tako i naši pripadnici vatrogasnih postrojbi pohađanjem ove obuke dobiti će potvrdu od strane Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke, priopćeno je iz Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading