Select Page

POSUŠKI STADION PREPUN NOGOMETAŠA SVIH UZRASTA: Pristigao i Ino Čutura iz Kanade

POSUŠKI STADION PREPUN NOGOMETAŠA SVIH UZRASTA: Pristigao i Ino Čutura iz Kanade

Jučer je na posukom “ljepotanu” Mokrom docu sve sjalo kao da je start priprema.

Seniori su na odmoru a sve druge kategorije rade punom parom. Na Mokrom docu se proširuju prostorije a dolaze i raseljeni Posušani koji imaju raspust u svojim klubovima izvan Posušja. Među njima je bio i Ino Čutura koji se zaputio u Kanadu gdje uspješno igra i postiže pogotke. Trenirao je s Lukom Begićem koji nastupa za NK Imotski uz upute trenera seniora Damira Ramljaka. Za kratke stanke Ino je rekao vrlo kratko.

-Tu sam i ostajem do iza Božića. Presretan sam kada dođen na svoj lijepi Mokri dolac i svoje Posušje, posebno Rastovaču. Tu sam i želim održati dobru formu, rekao je Ino te smo dogovorili malo jači razgovor idućih dana za Večernjak.

MokriD1_pec_bih_091215

Mladi Luka Begić je u NK Imotskom a tu su Ante Serdarušić i Marijan Grubišić. U kratkom razgovoru popričalo se kako Posušani igraju na sve strane. Isticali su sve boljeg Silvija Begića u Interu te spomenuli Davora Landeku i Josipa Barišića u Širokom. Malo dalje u FK Veležu je Tomo Barišić. Spominjani su i još neki nadareni koji su otišli dalje s Mokrog doca.

I s još nekim ljudima pa i roditeljima mladih razgovaralo se i o potencijalima stadiona Mokri dolac i nadarenim mladim Posušana o kojima će se još mnogo toga čuti. Posebno se spominjalo ime Nikole Leke koji je odlično odradio jesen u HŠK Posušju. Već ga traže BH premijerligaši, potom i u Hrvatskoj a ima najava kako će “desetaka” Niko krenuti i u Italiju. Uglavnom, s Mokrog doca redovito pristižu dobre sportske vijesti.

Večernji list/PC

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading