Select Page

POSUŠKO LITO: Večeras se nastavlja Operacija kino u Posušju

POSUŠKO LITO: Večeras se nastavlja Operacija kino u Posušju

Sinoć je na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju održana prva večer projekcije filmova na otvorenom, u organizaciji udruge PAUK, u suradnji sa Sarajevo film festivalom.

Priča uspješne indijske glumice Mine i njezine sestre Site, koje su razdvojili još u djetinjstvu, zaintrigirala je publiku koja je uživala tijekom cijelog filma Tragovi sandalovine, prikazanog sinoć na posuškom Trgu. Tomu je dokaz i pljesak, kojim je mnogobrojna publika ispratila ovaj indijski film iz 2014.

Operacija kino 4

„Pozitivna atmosfera, nikad veće filmsko platno, kokice, Trg, zelenilo, park, zbilja je bilo odlično, a i publika je prezadovoljna, što nam je izuzetno drago. Svakako preporučujemo da se ni večerašnja projekcija filmova i ovakva atmosfera ne bi trebali propustiti“, izjavili su organizatori iz PAUK-a.

Operacija kino 2

Naime, Operacija kino publici nudi novo i drugačije filmsko iskustvo, donoseći pritom dio programa i atmosfere Sarajevo Film Festivala, a već tri godine surađuju s udrugom PAUK. Prva večer je uspješno završena, a večeras na istom mjestu s početkom od 21:00, bit će prikazan film Brooklyn iz 2015.

Operacija kino 3

Svi su dobrodošli večeras na Trg hrvatskih branitelja!

Ulaz je besplatan, projekcije filmova održavaju se u sklopu manifestacije Posuško lito.

Posušje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading